Voor iedereen een plek.

Iedere klant helpen lekker in z’n vel te zitten. 

Met meer dan 5.400 medewerkers en ruim 500 winkels door heel Nederland staan wij letterlijk midden in de maatschappij. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant én als collega. Wij zijn er voor jou, al ruim 100 jaar. In de winkel en online. Daar zijn we trots op en we voelen ons verantwoordelijk dit te bewaken en te bevorderen. We kunnen deze belofte alleen waarmaken als we er ook echt voor iedereen zijn. Daarom vinden we het zo belangrijk dat iedereen bij ons zichzelf kan zijn. En dat iedereen dezelfde kansen krijgt. 

Onze kijk op diversiteit

Het bij elkaar brengen van diverse achtergronden, meningen en ervaringen zorgt voor creativiteit en nieuwe oplossingen. We geloven in diversiteit in de breedste zin van het woord. Diverse teams creëren we op verschillende manieren, bijvoorbeeld door ieders unieke talent te herkennen en deze binnen het team een plek te geven.

Een inclusieve werkomgeving

Bij Etos werken we met bevlogen teams: enthousiaste teams waarin je altijd jezelf kan zijn. Een groep collega’s waarbij je je veilig, geaccepteerd en gewaardeerd voelt. Maar ook waar we elkaars talenten versterken, elkaar stimuleren en naar elkaar luisteren.  Iedereen doet mee in onze manier van werken:

  • Al onze leidinggevenden worden getraind in het herkennen van onbewuste vooroordelen en het ontwikkelen van inclusief gedrag.
  • Regelmatig organiseren we gesprekken tussen collega's en directieleden om ervaringen en behoeften uit te wisselen. Zo houden we het gesprek op gang.
  • We hebben verschillende diversiteitsnetwerken. Deze groepen zijn opgericht door collega's op basis van gedeelde eigenschappen.

        Gelijkwaardigheid in werk en beloning

       We realiseren ons dat niet iedereen hetzelfde startpunt heeft.
       Gelijkwaardigheid betekent dat we ervoor zorgen dat iedereen 
       binnen Etos toegang heeft tot dezelfde mogelijkheden en elke collega     
       gelijk wordt behandeld.    

Diversiteitsnetwerken

We hebben een aantal diversiteitsnetwerken waar je je bij aan kan sluiten. Een diversiteitsnetwerk is een groep collega’s met gedeelde persoonlijke eigenschappen of een gezamenlijke passie voor een bepaald onderwerp. Voel je welkom om lid te worden van een of meerdere van onze diversiteitsnetwerken: Young Ahold Delhaize, Ahold Delhaize Pride of DNA (Diversity Network Ahold Delhaize). Als lid van een diversiteitsnetwerk word je regelmatig uitgenodigd voor leuke activiteiten en bijeenkomsten. 

Wat ons drijft

Werken bij Etos betekent

Betekenisvol werk

Betekenisvol werk

Groei & ontwikkeling

Groei & ontwikkeling

Betrokken teams

Betrokken teams

Wellbeing

Wellbeing

Zo ziet je nieuwe werkplek eruit

Yasmin

‘Het allerleukste van mijn baan vind ik de fijne band met collega’s’&nbs...

Emma

Een potje carrière maken.

Tamara

Je ware gezicht gezocht.