Werken bij Etos
Dat voelt goed

Wat krijg je allemaal bij Etos?

Een fijne basis


Bij Etos vind je werk dat voldoet aan al jouw wensen. We bieden je de beste middelen voor een betekenisvol werk, zoals 13 keer per jaar salaris, meedelen in onze winst, vakantiegeld en een goed geregelde pensioenregeling.

Voordelen voor jou

Bij Etos krijg je meer dan alleen je salaris. Zo krijgt je een bonus die we met z’n allen verdienen als Etos het goed doet. En we bieden nog meer voordelen, zoals het medewerkersvoordeelplan, waarmee je korting ontvangt op jouw favoriete Etos producten, maar ook de boodschappen die je bij Albert Heijn doet. Verder krijg je korting op leuke uitjes en mooie producten én hebben we een uitgebreide mobiliteitsregeling voor je. Of je nou met de fiets, (lease)auto of met de trein gaat, jouw vervoer naar werk is wat voor geregeld.

Lekker in je vel bij Etos

Lekker in je vel bij Etos. Daar helpen we je graag bij. Dit doen we voor onze klanten, maar ook voor onze collega's. Met verschillende hulpmiddelen zorgen we dat een gezonde(re) leefstijl binnen het bereik komt van iedereen. Van sporten met korting, naar leefstijl coaching, tot budgetcoaching. Zowel werk als privé.  

Onze productlijn, speciaal voor jou.


Om tastbaar te maken wat werken bij Etos betekent, hebben wij een bijzondere productlijn ontwikkeld. Ontdek hieronder het hele assortiment aan voordelen van een baan bij Etos. Een potje carrièrestappen maken. 

Wij helpen jou graag jezelf te ontwikkelen. Zo kun je op onze kosten de opleiding tot drogist volgen, leer je meer over onderwerpen als vitamines, slapen of uiterlijke verzorging én kun je ook doorgroeien naar andere functies! 


 
Je ware gezicht gezocht.

In deze baan mag je 100% jezelf zijn. Dus wie je ook bent en hoe je jezelf ook identificeert, weet dat je welkom bent in een toegankelijk en divers team. Werk jezelf in de lachrimpels 

Blije medewerkers zijn goede medewerkers. Onze collega’s geven aan dat de werksfeer binnen de teams fijn is. Dus ben jij op zoek naar leuke collega’s en ben je niet bang wat lachrimpels op te lopen? Een baan met vitamine B-tekenis.

Een baan waarmee je van waarde bent voor een ander. Dat voelt goed. Zo kan jouw advies zomaar iemand een huisartsbezoek besparen. Wij helpen je met de juiste kennis, zodat jij met de allerbeste service het verschil kunt maken voor de klant. Lucht je hart in een fijn team.

Om lekker in je vel te zitten is het goed om je hart te kunnen luchten. Ook op je werk. Door hechte teams kom jij in een warm bad terecht met collega’s die voor je klaar staan.

Je kunt op ons rekenen

Etos in cijfers

0

keer beste drogisterij
van Nederland

keer beste drogisterij <br>van Nederland
0

collega's

collega's
0
+

winkels

0
+

wekelijkse klanten

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik onze handige zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.