Winkel

Een baan bij Etos heeft een bijzondere werking. 

Van goede verzorging door een hecht team, tot het verkwikkende effect van betekenisvol werk. Een plek waar je met jouw blik, jouw talent anderen kunt helpen lekker in z’n vel te zitten. Samen met 5400 collega's, waarvan 2400 gecertificeerde drogisten, staan we iedere iedere dag klaar voor onze klant.

Bij Etos willen we dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait, we zetten haar daarom altijd voorop. Door oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen bieden we onze klanten in de winkel de allerbeste service. Door persoonlijk en betekenisvol contact te maken, creëer je een unieke connectie waarmee jij hét verschil maakt.

 

Je kunt op ons rekenen

Etos in cijfers

0

keer beste drogisterij
van Nederland

keer beste drogisterij <br>van Nederland
0

collega's

collega's
0
+

winkels

0
+

wekelijkse klanten

Aankomend Verkoper

Als Aankomend Verkoper zorg je er samen met collega’s voor dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait. Met oprechte interesse en het stellen van de juiste vragen voorzie jij onze klanten van de Allerbeste Service. Wat hun vraag ook is, jij helpt hen verder!

Vulploegmedewerker

Als Vulploegmedewerker zorg je ervoor dat de winkel er altijd netjes en goedgevuld bij staat. Natuurlijk doe je dit niet alleen. Samen met collega's vorm je een hecht en gezellig team, dat staat opgesteld om klanten hartelijk te verwelkomen in de winkel. 

Assistent Winkelmanager

Is jouw verantwoordelijkheidsgevoel groot genoeg om het reilen en zeilen van de winkel op je te nemen? Als Assistent Winkelmanager hou jij het overzicht en coach je het team op de werkvloer. Samen overtreffen jullie de verwachting van de klant!

Verkoper (met diploma)

Als Verkoper ben je in bezit van het diploma Verkoop in de Drogisterij. Vanuit jouw expertise stel jij klanten de juiste vragen en voorzie jij hen van de Allerbeste Service. Samen met collega’s zorg je ervoor dat elke klant het gevoel heeft dat het om haar draait. 

Winkelmanager

Wil jij iedere dag het beste uit jezelf halen? Als Winkelmanager combineer je jouw ondernemingslust met leidinggevende kwaliteiten én weet jij klanten dagelijks te inspireren op het gebied van verzorging, gezondheid, slaap, en nog véél meer.  

Meer dan 400 winkel banen staan voor je klaar

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik de zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.