Iedereen lekker in zijn vel.

De beste drogist 

Etos is al meer dan honderd jaar de expert op het gebied van dat wat de klant zoekt om lekker in haar vel te zitten. Als vertrouwde drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland zijn we er voor onze klanten met advies, service en producten. 

We hebben impact: wekelijks helpen we méér dan 1 miljoen klanten in onze winkels en op etos.nl. Op jaarbasis betekent dat dat we meer dan 30 miljoen adviezen geven over gezondheid, uiterlijk, balans, beweging en voeding. Door het brede assortiment en het bieden van de allerbeste service is Etos de afgelopen jaren al 7 keer uitgeroepen tot de beste drogisterij van Nederland én populairste website van Nederland in 2022 (in de categorie shopping). Daar zijn we heel trots op! 

Diversiteit & Inclusie 

Met meer dan 5.400 medewerkers en ruim 500 winkels door heel Nederland staan wij letterlijk midden in de maatschappij. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant én als collega. Wij zijn er voor jou, al ruim 100 jaar. In de winkel en online. Daar zijn we trots op en we voelen ons verantwoordelijk dit te bewaken en te bevorderen.

Wat bieden we?

Bij Etos hebben we de missie iedereen lekker in z’n vel te laten zitten. Dit is voor onze collega’s minstens zo belangrijk! Als collega bij Etos kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden én initiatieven die je helpen lekker in je vel te zitten. We ondersteunen je bij het behalen van jouw doelen en ambities. Of je nu een ondernemende winkelmanager wilt worden, een deskundige verkoopadviseur of een veelzijdige marketeer, wij dragen bij aan jouw ontwikkeling. We helpen je graag om voortdurend nieuwe kennis, ervaring én vaardigheden op te doen op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, je vak én over thema's zoals slaap, vitamines, weerstand, huidverzorging en nog veel meer. 

Geschiedenis van Etos 

De geschiedenis van Etos begint in 1919. In dat jaar richten werknemers van Philips de Coöperatieve Verbruiksvereniging en Broodbakkerij G.A op. Een winkel waar alle medewerkers van Philips met korting levensmiddelen mogen kopen. In 1931 worden de winkels onafhankelijk van Philips en dan ontstaat ook de naam Etos: Eendracht, Toewijding, Overleg en Samenwerking. In 1973 neemt Ahold Delhaize (toen nog Albert Heijn) de keten over. Inmiddels hebben we meer dan 500 winkels en zijn we als betrouwbare drogist en grootste digitale gezondheidsplatform in Nederland niet meer weg te denken. 

Dé baan voor nu, met kansen voor daarna 

Bij Etos snappen we dat iedere stap in je carrière een nieuwe uitdaging is. Op dat vlak hebben we je een wereld te bieden, een wereld die verder gaat dan goede arbeidsvoorwaarden. Een baan bij Etos is niet zomaar een baan. Het is werk met betekenis, in een informele cultuur met een inspirerend team dat net als jij graag voorop willen blijven lopen en verschil wil maken. Je werkt met én leert van experts in hun vakgebied. Jouw ontwikkeling staat centraal. Daarin begeleiden we je en helpen we je jouw loopbaan vorm te geven. Zo is kiezen voor een baan bij Etos niet alleen een baan voor nu, maar ook voor later. 

Door de dynamische omgeving én onze ambitie is jouw werk bij Etos geen dag hetzelfde. Etos is vernieuwend met services en producten waar je zelf ook enthousiast van wordt. Je werkt in een hecht team met betrokken collega’s waar je van kunt leren, die je inspireren en waarbij je ook gewoon jezelf kunt zijn. Ongeacht je leeftijd, achtergrond, geslacht of geaardheid

Je kunt op ons rekenen

Etos in cijfers

0

collega's

collega's
0
+

winkels

Betekenisvol werk

Groei & ontwikkeling

Wat ons drijft