Onze merken

Werken met de allerbeste

Wij delen een passie voor het leveren van lekker eten, genieten, beauty en innovaties. Maar ook voor het creëren van een inclusieve werkplek met mooie carrièremogelijkheden. In Nederland en wereldwijd.

Albert Heijn is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven van haar klanten. Het merk is uitgegroeid van een eenvoudige kruidenier tot het foodtechbedrijf dat het nu is. Albert Heijn begrijpt dat waar voor je geld belangrijker is dan ooit. Niet voor niets is de missie:  beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. Zo maakt Albert Heijn het makkelijker en persoonlijker om goed en gezond te eten. 

Naar de website

Gall & Gall is dé drankenspecialist van Nederland, met meer dan 600 winkels verspreid over het hele land. We zijn liefhebbers van een goed glas, of dat nu een zeldzame Bordeaux is of een frisse Argentijnse zomerwijn, een klassieke jenever of de nieuwste mocktail. Tegelijk zijn we een grote, professionele organisatie waar je kunt uitgroeien tot een echte kenner en adviseur.

Naar de website

Ahold Delhaize is een van 's werelds grootste foodretailgroepen en toonaangevend in zowel supermarkten als e-commerce. Samen helpen we mensen goed te eten, tijd te besparen en beter te leven - zo maken we het verschil in het leven van miljoenen klanten.

Naar de website

Met een aanbod van 41 miljoen unieke producten hebben klanten van bol een ruime keuze. Daarom winkelen 13 miljoen Nederlanders en Belgen op het online winkelplatform. Bol werkt samen met meer dan 52.000 lokale ondernemers die via haar platform verkopen.

Naar de website

Onze merken in cijfers

Nog niet de baan gevonden die je zoekt?

Bekijk ons overzicht van alle vacatures en gebruik onze handige zoek- en filtermogelijkheden om snel jouw vacature te vinden.